19.2.
Thaikryddade fiskbiffar
20.2.
Blomkålssoppa
21.2.
Koreansk het kyckling med sesamwokade grönsaker
22.2.
Linscurry - chana daal
23.2.
Sej med äggsås
24.2.
"Mexikanska" pannkakor
25.2.
Helstekt kyckling med goda tillbehör
Det är inte så svårt.
Nu, jag föreslår att du gör rotfrukter på ett annorlunda sätt, lite som hasselback-potatisar eller Råttatouille :-D - det är enkelt och snyggt. Du skär olika rotfrukter till smala skivor och packar dom stående i en ugnsform, ringla över lite olja eller några klickar smör, och citronjus, salt och peppar och olika örter. Du kan även ha på rivet ost eller brödsmulor. Det går bra att använda potatis, sötpotatis och pumpa med i det här. Stek i 180 grader för 40 minuter och servera omedelbart.
Hasselbacksrötter
Rotfruktsratatouille
Som efterrätt, gör sebra-ostkaka. Du kan använda blåbär eller kakao eller varför inte saltlakrits (krossa turkisk peppar) för att färga ränderna.
Thaikryddade fiskbiffar
20.2.
Blomkålssoppa
21.2.
Koreansk het kyckling med sesamwokade grönsaker
22.2.
Linscurry - chana daal
23.2.
Sej med äggsås
24.2.
"Mexikanska" pannkakor
25.2.
Helstekt kyckling med goda tillbehör
Det är inte så svårt.
Nu, jag föreslår att du gör rotfrukter på ett annorlunda sätt, lite som hasselback-potatisar eller Råttatouille :-D - det är enkelt och snyggt. Du skär olika rotfrukter till smala skivor och packar dom stående i en ugnsform, ringla över lite olja eller några klickar smör, och citronjus, salt och peppar och olika örter. Du kan även ha på rivet ost eller brödsmulor. Det går bra att använda potatis, sötpotatis och pumpa med i det här. Stek i 180 grader för 40 minuter och servera omedelbart.
Hasselbacksrötter
Rotfruktsratatouille
Som efterrätt, gör sebra-ostkaka. Du kan använda blåbär eller kakao eller varför inte saltlakrits (krossa turkisk peppar) för att färga ränderna.
No comments:
Post a Comment